Veckan som gått

Hej igen bloggen,

Måndag

Först på morgonen hade vi ME. Vi pratade om vad vi hade gjort i helgen. Sedan hade  vi idrott med Anders. På idrotten hade vi hinderbana inomhus. Efter idrotten hade vi SO. Vii kollade på en film om utvandringen till USA . Efter lunchen hade vi matte med Annelie. Då pratade vi om bråk. Efter matten gick vi upp till norra och hade syslöjd då vi torkade bort mjölbatiken. När syslöjden var klar slutade vi.

Tisdag

På tisdagen hade vi konstdag hela dagen. Då kom Fridas pappa Hans till skolan. Han är konstnär. Vi fick göra egna tavlor. Jag gjorde en blomsteräng. Den blev jag jättenöjd med. Han visade lite hur han jobbade också.

Onsdag

På onsdagagen var vi på Conventum Arena och tittade på Glada Hudik. Pjäsen hette Trollkaren från Oz, jag tyckte att den var halvbra eftersom den var  jätterörig för de bytte scener hela tiden och det var svårt att hänga med.

Torsdag

Klockan 8.30 hade jag mattematik med Annelie. Sedan hade vi ett långt pass svenska med Anders. Då skrev jag klart min berättelse som man skulle göra till en bild. Under samma pass påbörjade jag även en ny uppgift om en drömresa. Sedan hade vi ett till pass matte. Sedan hade vi lunch. Efter det hade vi SO där vi tittade på Lilla aktuellt. Sen tittade vi klart på en filmen om utvandra.

Fredag

På morgonen hade vi IUT.  Där jag jobbade med bloggen. Efter det hade vi matte och sedan svenska. I eftermiddag ska vi ha NO, då kommer jag skriva på min dator om vattnets kretslopp. Det ska bli kul.

 

Hejdå bloggen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *