Hej bloggen!

Måndag

Klockan 8:30 hade vi ME med Anders. Då pratade vi om hur den här veckan skulle bli. Efter det hade vi idrott då körde vi en lek som heter Flaggan. Efter idrotten hade vi SO med Anna. Efter lunchen hade vi matte med vår mattelärare. Efter maten gick jag och Julia till norra och hade slöjd. Efter slöjden var dagen slut.

Tisdag

Första lektionen hade vi matte med Anders istället för Annelie. Då pratade vi om vikt och volym. Efter matten hade vi svenska, det var också med Anders. Efter de två passen hade vi rast.  Sedan hade vi lunch. Efter lunchen gick jag och min resurs en promenad medans de andra hade idrott med Anders. Efter att vi gick en promenad hade vi NO. Då pratade vi luft.

Onsdag

Första lektionen hade vi engelska med en vikare istället för Katarina. Därefter var det tänkt att vi skulle ha musik, men det sket sig eftersom vår musiklärare var borta. Som tur var hade vi Kicki med oss som satte igång oss med att sjunga vår avslutningslåt. Det var ganska roligt, men låten lät sådär så vi behöver nog öva mer för att inte skämma ut oss på ängen.

Till lunch hade vår kock Mats lagat pulled pork som vi mumsade i oss i tacobröd. Det var gott. Nu ser vi fram emot att få vara lite extra lediga i två dagar.

Hejdå Bloggen!

/Tove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *